Menu

Individuele coaching

coaching-dokterIn een vrijblijvend kennismakingsgesprek proberen we je behoefte en het doel van de coaching te verhelderen. Daarbij maken we een inschatting binnen hoeveel sessies je hieraan wilt werken. In de praktijk merk ik dat 5-7 sessies je vaak al verder kunnen helpen.

Thema’s binnen een coachingstraject kunnen divers  zijn. Het gevoel overbelast te raken, de balans tussen werk en vrije tijd, verlies ervaringen, dilemma’s in de omgang met partners, ouders en kinderen. Vaak liggen daar diepgewortelde overtuigingen aan ten grondslag. Zoals het gevoel het goed te moeten doen, aardig te moeten blijven, sterk over te moeten komen.

Ik maak gebruik van o.a. meditatie technieken, opstelling in de ruimte en de signalen van je lijf. Daarmee kunnen je gedachten meer inzichtelijk worden. En wordt voelbaar wat je beperkt om datgene te doen wat werkelijk past bij jouw wensen en visie. Een belangrijk aandachtspunt daarbij is de mate waarin je in het hier en nu kunt reageren op alles wat er om je heen gebeurt.